actualiteitencongres Sport & Recht 13 juni

Op dinsdag 13 juni 2023 organiseert de Vereniging voor Sport & Recht in samenwerking met  Tilburg Law School van de Tilburg University voor het eerst een actualiteitencongres sport & recht. 

Het zal een breed en divers congres worden. Tijdens dit congres zullen juridisch experts de meest interessante en actuele zaken bespreken. Ook de laatste stand van zaken in wet- en regelgeving en jurisprudentie komt aan bod. Verder zal er de mogelijkheid worden geboden om ervaringen uit te wisselen en te netwerken. 

Het congres is toegankelijk voor iedereen met interesse voor sport & recht waaronder advocaten, juristen, studenten en medewerkers van sportorganisaties. Deelname is EUR 400 voor niet-leden, EUR 250 voor leden en EUR 100 voor studenten. Alle prijzen zijn ex. BTW. Deelname levert 6 PO-punten van de NOvA op. 

Het betreft een dagvullend programma inclusief een lunch en een borrel. Informatie over de sprekers en het verdere programma is te vinden via de flyer bij dit nieuwsbericht en is te vinden via de tab ‘bijeenkomsten’ op deze website. Via die tab is het ook mogelijk om je aan te melden.